Gigport – hur det hela började

Vi gör tvärt om!

Vår vision är att vända upp och ned på konsultmarknaden. Digitaliseringen i konsultbranschen är kraftigt eftersatt där man skyfflar CV:n och käkar marginaler. Därför säger vi:

– Hej, vi är här för att förändra branschen!

Hur ska vi göra det då?

Förmånen och utmaningen att förändra konsultbranschen

Att gå i samma fotspår och förfina är inte vår melodi. Vi utmanar och ifrågasätter istället. Varför ska du kontakta ett konsultbolag om du vill hitta en konsult? Där har ni vår frågeställning som har mynnat ut i vår SaaS-lösning. 

På GigPort söker man efter kompetens och det finns tusentals konsulter inom Teknik, IT, Ledarskap och Ekonomi

Vår story – digitalisering

Gigekonomin är här för att stanna och därför behövs vår SaaS-lösning för att stötta och fortsätta den utveckling som sker. 

Fyra kloka huvud

Det sägs att ett lag inte är starkare än sin svagaste länk. Därför har vi valt att satsa på intellektuell mångfald. Vi har samlat kompetenser som ledarskap, innovation, design och strategi i vårt team. En mix av erfarenhet, ålder och oliktänkande gör oss till ett riktigt starkt lag

En perfekt match med ett enkelt verktyg.

Principen är enkel. GigPort ser till att fylla databasen med tusentals konsulter inom attraktiva områden. Kunden söker konsulter kontaktar dom, gör affär utan mellanhänder. 
På GigPort administreras affären enkelt genom digitala avtal och tidredovisning

Anlita konsulter efter ert behov

{

Som VD för GigPort har jag förmånen och utmaningen att förändra konsultbranschen. Vi gör detta genom att kunden själv söker och hittar den konsult man är i behov av, utan någon mellanhand. Detta tillsammans med kraftfulla digitala verktyg för att administrera affären tillför systemet flera värden till alla.

-Jonas Leijon, VD Gigport

Prova vår sökfunktion

Att söka konsulter är alltid kostnadsfritt och öppet för alla.

Registrera dig som konsult

Tjänsten är helt kostnadsfri för dig som konsult. Din profil blir sökbar för hela Sveriges kunder och du kan fokusera på ditt nuvarande uppdrag medans din profil säljer sig själv.

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss med frågor och funderingar. 

Om Gigport

GigPort erbjuder tusentals konsulter inom Teknik, IT, Ledarskap och Ekonomi. Sök, anlita och administrera, allt i samma plattform.

Kontakt

Runstensgatan 5, 582 78, Linköping, Sverige.

info@gigport.se

070-240 67 59

Integritetspolicy | Användarvillkor | Org. nummer 559321-3373 | VAT nummer: SE559321-337301
© 2022 GigPort AB. All rights reserved