Hitta din nästa konsult via Gigport

Enkelt sök, rätt kompetens

Här finns tusentals konsulter som söker nya uppdrag, framförallt inom Teknik, IT, Ekonomi och Ledarskap. Sök på kompetens och anlita rätt person för ert projekt.

Gigport konsult

Sök och anlita konsulter

Att anlita en konsult

Vi har öppnat marknaden och låter dig själv kontakta konsulten och förhandla pris och start. Enkelt. 

Enkelt sök

Konsulternas CV är sökbart så du behöver bara söka på kompetens, verktyg eller andra skills du behöver till ditt projekt. 

Inga mellanhänder

Sökningen sätter dig i direktkontakt med konsulten. Ni gör affär, inga mellanhänder.

Planera projekt

Planera dina projekt i förhållande till vilka resurser som finns tillgängliga på marknaden. Här får du koll på när stjärnorna är tillgängliga 

Sätt ihop ditt team

Alla konsulter har möjlighet att göra en DISC profil. Utifrån detta kan du sätta ihop ditt team grundat på personlighet och drivkrafter  

Pris

GigPort kapar stora kostnader genom att koppla ihop er direkt med konsulten. Ni betalar endast en abonnemangsavgift

Inga mellanhänder

Ni förhandlar timpris och start av uppdraget. GigPort lägger sig aldrig i affären men givetvis finns vi här för dig om ni vill ha stöd i förhandlingen. 

Sökbara CV

Vår kraftfulla sökmotor hjälper er att enkel hitta en konsult med en specifik kompetens. Det finns tussentals konsulter registrerade på GigPort men med enkla sökord och filter kan ni kontakta konsulterna direkt och diskutera projekt.

Planera er projekt

Resursplanering är alltid en utmaning men med hjälp av GigPort får ni tillgång till Sveriges underkonsulter. Nu kan ni planera era projekt med hänsyn till när expertkompetensen finns tillgänglig.

Kostnad

Vi erbjuder tjänster för att enkelt söka och anlita Sveriges bästa konsulter inom Teknik, IT, Ekonomi och Ledarskap. Plattformen är öppen för alla att söka men för den som betalar en månadsavgift har ni även möjlighet att kontakta konsulterna direkt.

Om Gigport

GigPort erbjuder tusentals konsulter inom Teknik, IT, Ledarskap och Ekonomi. Sök, anlita och administrera, allt i samma plattform..

Kontakt

Runstensgatan 5, 582 78, Linköping, Sverige.

info@gigport.se

070-240 67 59

Integritetspolicy | Användervillkor | Org. nummer 559321-3373 | VAT nummer: SE559321-337301
© 2022 GigPort AB. All rights reserved